Recap

Plezier, passie en beleving bij de 900 Global Rotterdam Youth Masters en Storm Hoofddorp Youth Masters

De nieuwe jeugdtoernooien waren de eerste jeudevenementen onder de vlag van KEDA Sports Consultancy. Met het oog op het plezier, de passie en de beleving van de spelers en de bezoekers moet het jeugdbowlen klaar gemaakt worden voor de toekomst.

 

900 Global Rotterdam Youth Masters
In het gezellige Bowling Ijsselmonde van Patrick en Marjola Boeters werd op zaterdag 7 juli de 900 Global Rotterdam Youth Masters gespeeld. Na de leuke side-events als het Wii Bowlen en de Elimination roll-off, werd het toernooi na een spannende finale gewonnen door Luuk Tholen (t/m 140 gemiddeld), Beejée Westerdijk (Onder 16 jaar) en Giovanni Rotmans (Onder 21 jaar). Zij gingen naar huis met een mooie nieuwe 900 Global bal.

 

Storm Hoofddorp Youth Masters
In Claus Bowling Hoofddorp werd op zondag 8 juli de eerste editie van de Storm Hoofddorp Youth Masters. De meeste deelnemers waren ook in Rotterdam geweest en waren na een gezellige avond in een hotel door gegaan richting Hoofddorp. Nadat tijdens de oliepauzes de spelers zich konden vermaken met een obstakel koers op de bowlingbaan (foto) wonnen Rosan Hamminga (T/m 140 gemiddeld), Jurgen van der Vecht (Onder 16 jaar) en Bart Bronsgeest (Onder 21 jaar). Zij gingen naar huis met een schitterende nieuwe Storm Torrent of Storm Torrent Rush.

Ons volgende evenement voor de jeugd t/m 21 jaar is de European Youth Masters van 25 mei t/m 2 juni 2019 in het nieuwe Lucky’s Bowling Warmond. Bekijk de website voor alle informatie over het toernooi.

 

 

Foto's Bruis van Leeuwen Hoofddorp

Foto's Rotterdam & Hoofddorp van David