EYC 2018 No Tap Masters

Gezellig, spectaculair en voor een goed doel! Dat is het zeker geworden tijdens de EYC 2018 No Tap Masters. Deelnemers uit het hele land stapten 's morgens de auto in om er samen een hele leuke dag van te maken. 

Er was veel te winnen gedurende de dag. Racen, splits gooien, hoog gooien, laag gooien het was allemaal een prijsje waard. Daarnaast werd er natuurlijk ook voor het eremetaal gegooid.

De ochtend en de middagserie werden vandaag als losse wedstrijden gespeeld. In de ochtend was Manuel Padding uit Scheveningen sterkste na een sterk einde nam hij in de laatste frame de koppositie over van Rowin van Maasdam, die als derde eindigde. Joeri van der Kamp nestelde zich tussen hen in op de tweede plaats. Toch is de knapste prestatie nog wel die van Riet. 83 jaar maar wel beginnen met twee 300 games!

 

In de middagserie vlogen de 300 games je om de oren. Beau Maassen ging er als een speer vandoor met vier 300 games op rij. Een perfecte serie werd het helaas niet. In de laatste game kwam hij niet verder dan 192, maar het was ruim genoeg voor de overwinning. Giovanni Rotmans eindigde achter Beau op de tweede plaats en Ruben Keizer, wie met een enthousiaste groep helemaal uit Veendam is afgereisd nam de derde plek in beslag.

 

Dankzij alle deelnemers werd er een bedrag van maar liefst 525 euro opgehaald voor de EK selectie. Namens de EK Jeugd Selectie en KEDA Sports Consultancy enorm bedankt voor jullie deelname! 

 

Speciale dank gaat ook uit naar: Jannie Westerdijk, Miranda de Moor, Patrick en Marjola Boeters, Rodney Fens en alle ouders die zich dag in dag uit keihard inzetten om te zorgen dat hun kinderen zo goed mogelijk aan de start verschijnen in Aalborg.